Pai aia spun, ca am penalități foarte mari deși eu am plătit regulat și pe lângă asta mi sa spus ca am întârziere la plăti de 300 de zile, timp în care eu defapt am plătit luna de luna, iar banii aceia nimeni nu știe unde sunt.
Ok, și de la 5% sau 10%, pana la 100% sau chiar m-ai mult eu zic ca este cale lunga, nu știu dacă vi se pare normal chiar dacă folosesc un card aiurea din 4500bde lei sa plătesc dublu... Mie îmi suna a dobânda de 100%
Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare luna timp de 5 ani asa am și făcut, chiar mai bine încercăm sa depun câte 100 de lei iar după 3 ani mi sa spus ca am întârziat cu plata cardului și ca trebuie sa îl achit acum integral tot ce mai este de plată.
Problema nu ar fi asta, problema este ca, cardul acela era cu suma de 4500 de lei din care în acești 3 ani am achitat aproximativ 4000 de lei iar cei de la banca au spus ca eu trebuie sa m-ai achit încă 3600 de lei, pentru penalizări de întârzieri și plus dobânzi și asa m-ai departe... Dar când am întrebat dacă dobânda totala este de 100% s-au făcut ca nu ma aud... Ce pot sa fac în situația asta?