avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate C_laudia

Activitate C_laudia

Multumesc
Nu înțeleg, dacă părinții erau divorțați la data decesului tatălui ,de ce mamei ii revine pe lângă jumătatea ei din ap și 1/4 din partea tatălui?
De ce nu îmi revine mie toată jumătatea tatălui, fiind unic moștenitor și mama sa rămână cu jumătatea ei.
Cu alte cuvinte,mama are jumătate plud 1/4 și eu 3/4.In cazul unei despăgubiri sunt bună de plata către aceasta,întrucât ea nu vrea decât bani de pe urma mea.
Bună ziua!
Intampin și eu următoarea problema,părinții mei au divorțat din anul 2003,în urma divorțului eu am fost crescuta de către mama în apartamentul pe care l.a cumpărat în timpul căsătoriei cu tata,amândoi fiind trecuți pe contractul apartamentului.
Partaj nu au făcut în urma divorțului, tatăl a plecat la tara.Mama după divorț a întâlnit pe altcineva,și s.a mutat la acesta,ap rămânând nelocuit.
În anul 2010 tatăl a decedat.
Eu am crescut,m.am angajat și am început sa investesc în lucrări de reamenajare a apartamentului, am întâlnit pe cineva cu care m.am și mutat în acest apartament și împreună l.am schimbat complet.Mentionez ca nu a avut niciun fel de îmbunătățire,nu a fost racordat la gaze,ploua în el,apa potabila nu a avut decât în baie parțial.
Anul acesta mama a venit cu pretenția ca este proprietar și o sa meargă în instanta sa obțină ordin de evacuare din locuință.Mentionez ca am și un copil de 5 luni.
Întrebarea mea este, ce parte i se cuvine mamei și ce parte mie de pe urma tatălui.
Și dacă instanta va tine cont și de îmbunătățirile pe care le.am făcut, pot demonstra cu facturi, bonuri fiscale,martori în cazul unei despăgubiri către aceasta.Adica mi se pare corect s se tina cont ca nu m.a ajutat în amenajarea acestuia.
Și cine va plăti cheltuielile în instanta, ea dacă ea va depune cerere în instanta?