avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate Tudor1302

Activitate Tudor1302

Bună ziua.
Am încheiat un contract cu magazinul Flanco pentru achiziția unui telefon în rate fără dobânda. Am achitat integral, în avans suma și am sunat ulterior pentru închiderea contractului (fapt confirmat telefonic). La un an și jumătate am primit proprie pe conturi, pentru neachitarea telefonului, plus aprox 50% suma suplimentara. Am contactat executorul judecătoresc, am plătit pentru a obține copie a dosarului și am observat urmatoarele:
- ca ju a fost achitata nici o rata (nr de dosar de pe chitanțe coincide cu cel de pe contract);
- faptul ca as fi fost contactat atât în scris cât și telefonic, deși acest lucru nu a fost făcut (inclusiv confirmare ca am primit înștiințarea, cu alta semnătura pe act) ;
- la momentul încheierii contractului, adresa era diferita fata de cea de acum, dar desi buletinul a fost schimbat și în dosar este trecuta adresa noua, înștiințarea de mai sus era cu adresa veche;
- executorul judecătoresc nu da nici un detaliu suplimentar, cei de la bnp paribas/cetelem nu reușesc sa ii contactez (sun, îmi spun ca vor reveni cu telefon colegii care se ocupa de dosare, dar acest lucru nu se întâmplă, și nici nu îmi pot da un nr sa apelez eu acel departament direct) ;
Întrebarea mea este ce ar trebui sa fac mai departe? Bănuiesc ca trebuie depusa o contestație la judecătorie?