avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate Marina1990

Activitate Marina1990

De la serviciu

Cornel Vasile a scris:

Cine v-a spus ca se pierd zilele de CO?

Buna ziua!
Compania privată, obligă angajatii sa și programeze concediul de odihna, cum doresc ei, pe toată perioada anului acesta, numărul de zile , in total 15 la număr,din 21, in diferite perioade calendaristice. Doresc să știu acest lucru daca este normal sa se impună așa ceva. Daca cineva are zile rămase de anul precedent,nu se raportează,pt următorul an timp de 18 luni cum scrie de altfel în codul muncii,nu se plătesc, se pierd.
Răspuns la discuția Orice detaliu important va rog
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Momentan nu dorește iubitul sa ne mutam. Nu e ok... Port discuții aprinse cu el, nu înțelege că mă pot îmbolnăvi făcând acest compromis la nesfârșit. I-am zis de 2 ori, a 3 a oară nu am sa îi spun. Este foarte greu,că el e un om bun și milos.... Tocmai mi-a zis că e milă sa o lase singură, ceea ce mi da de gândit aici. Nu i am interzis niciodată nimic, legat de mama lui, o servim cu tot ce se poate. Unele au parte de nurori rele, și eu care i fac mâncare, masaj, unghiile și fac atâtea doar că sa fie bine, la fel și el. Și nu înțelege, deja e a 4 a abatare. Cel mai mult vreau să știu dacă o pot da in judecata, cu aceste acuze false, pentru că nu mai pot. Ii va trebui o lecție. Chiar daca mă va urâ.
Buna ziua! Stau cu soacra, și fiul ei fiindu mi iubitul meu de 2 ani, într-un apartament cu 2 camere. Apartamentul este evident pe numele ei,al soacrei.
Ideea e că de asta vara ne acuză, la 1 luna două, că îi intrăm în camera și furam bani, noi suntem 2 oameni cu frica lui Dumnezeu, salariați, cu salarii ok, și nu am pus mâna pe nimic de al ei cu atât mai mult, suntem separat cu totul... Plus de asta îi dăm 1500 pe lună ei, că sa și plătească apartamentul in care stăm și noi. O sumă cam mare, pe lângă alte cheltuieli...m am saturat sa fiu acuzată, și să ne acuze că furam bani, ceea ce nu e adevărat. Spune-ți mi ce pași pot face, pentru că nu mai rabd așa ceva ! Având în vedere că sunt un om care îi face curățenie toată casa( mai puțin în camera ei!! Ceea ce e mai bine) și ea nu face nimic și sta cu "c***ul" in sus. Și are pretenția că noi s o servim mereu, pt orice chiar și din timpul nostru personal. Vreau sa fac ceva în privința aceasta! Am mesajele și tot in ce m a acuzat . Va rog. Trebuie sa fac ceva pentru că nu mai rezist.