avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate Slavușcă Florentin

Activitate Slavușcă Florentin

Buna ziua!
Urmeaza sa depun o plangere contra procesului verbal si vreau sa dau inainte si acel teste de 15 intrebari pentru reducerea zilelor de retinere a permisului de la 60 la 30 zile .
In caz ca ies eu vinovat la judecatea procesului trebuie sa mai dau iar acel test sau mii se retine direct pe 30 de zile?
nu, decat pagube materiale
Buna ziua !
Acum 2 zile am avut un accident auto in care au fost implicate 3 masini intr.o intersectie.
Am terminat cu declaratiile la politie din care eu am reiesit vinovat ca nu am acordat prioritate .
In intersectia in care eu am încercat sa intorc sa ma duc pe banda paralela,m.am bagat in scuarul de tranvai iar pe partea dreapta se mai afla o masina care imi taia vizibilitatea si am așteptat sa plece ca sa ma pot baga si eu. Masina
a dat sa plece si eu odata cu ea dar in scurt timp a pus frana brusc evitand masina care venea din partea dreapta si intrand in mine care dupa a ricosat într-una parcata. In momentul in care am iesit din masina adica la 6 secunde de la impact masinile de unde a venit respectivul si ma lovit aveau rosu iar in partea cealalta era verde si s.ar putea ca individul sa fii fortat semaforul si sa fii trecut pe galben sau chiar pe rosu dar de la impact nu mi.am dat seama de acest detaliu asta.
Si vreau sa stiu daca se mai poate face ceva ca sa.mi dovedesc nevinovăția in cazul in care am terminat si cu politia toate procedurile?
In intersectie erau camere, am ca martor pe prietena mea care era in intersectie in momentul impactului si cea dea 3.a masina era parcata ilegal.
Va multumesc!