avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate Elena C. Glavu

Activitate Elena C. Glavu

Răspuns la discuția Amenda formular PLF
Buna,
Da, acelasi raspuns am prmit si eu de la DSP judetului de care apartin. Cauta pe net judecatoria domiciliului de care apartii si trimite-le un email cu dovada formularului, poze dupa procesul verbal/amenda pe care ai primit-o si mentionezi ca doresti anularea amenzii pe motiv de abuz. Mie mi-au confirmat ca au primit solicitarea insa sigur dureaza ceva timp pana o sa mi finalizeze cazul.
La judecatoria de domiciliu.
Buna seara,
Si eu ma aflu in aceeasi situatie, am completat formularul PLF cu 24 ore inainte sa ajung in Romania, am primit email cu formularul ce contine QR cod si din fericire l-am salvat ca poza. La aterizare in Bucuresti nimeni nu mi-a verificat acel formular. La aprox. 3 sapt am primit amenda de 2000 RON pe motiv de necompletare a formularului, ceea ce este un abuz. Am contestat decizia printr-un email trimis la judecatoria de unde apartin unde am atasat poza formularului ca si dovada impreuna cu procesul verbal. Ceea ce este suspect e ca email-ul cu formularul respectiv pur si simplu a disparut, ceea ce mai am este un email cu linkul de autentificare si din fericire poza cu formularul completat. Daca este cineva care cunoaste mai indeaproape pasii legali si corecti specific acestei situatii, va rog sa ma indrumati :). Intentionez sa nu platesc amenda si ma astept sa imi anuleze amenda fara a fi nevoie de un avocat si prea multa birocratie din moment ce problema e la sistemul lor.