Buna seara. Acum aproximativ 2 săptămâni am fost percheziționat de către 2 ofițeri DIICOT aflați sub acoperire in fața blocului. M-am dat jos din taxiu și când am ajuns la scara au pus mâna pe mine și de buna voie am recunoscut ceea ce aveam la mine și anume aproximativ 50g de iarba intr-un ambalaj toată. Am fost băgat intr-o mașina si dus la secție pentru declarații, unde eu m-am conformat și am cooperat. Problema este ca mai aveam la mine un cântar electronic și pe acesta l-am predat la secție. Am stat aproximativ 1 ora la secție și după aceea m-au lăsat sa plec, fără sa mi se dea ceva la mâna. Unul dintre ofițerii care m-au reținut la bloc mi-au transmis mai pe scurt ca trebuie sa fac un denunt pentru a rămâne in libertate in continuare, acesta fiind și motivul pentru care nu m-au “închis”… sa ma pot “organiza” mai bine și sa realizez denunțul. M-am prezentat și la DIICOT am discutat cu domnul procuror 5 minute timp in care mi-a transmis sa ma ocup de denunt ca sa nu am probleme mai mari după.
Menționez ca sunt la primele probleme cu legea. Nu am antecedente, nu obișnuiesc sa fac trafic de droguri. Situația in care am ajuns este datorata unui “prieten” pentru care eu m-am dus sa iau iarba și sa o las lui. Situația am explicat-o ofițerilor DIICOT care m-au prins și ei chiar au înțeles asta. Au spus și dânșii ca și-au dat seama ca nu sunt traficant, doar am căzut intr-o lumina proasta și asta este.
Eu sunt conștient de toate cele întâmplate și vreau neaparat sa știu ce părere aveți este nevoie neaparat de denunt ? Nu imi permit un avocat. Credeți ca pot scap fără condamnare intr-o asemenea situație ?