avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate RamonaB95

Activitate RamonaB95

Răspuns la discuția Amenda formular PLF
Buna ziua,
Am fost si eu azi la DSP Cluj si am vorbit si eu cu o doamna jurist care m-a sfatuit sa trimit un email la o adresa de email data de ea cu dovada ca am completat acel PLF,dar problema e ca nu pot sa trimit emailul pt ca au inboxul plin si nu se mai pot trimite emailuri. Aveti idee cum pot da din nou de doamna respectiva? Un nume sau un numar de telefon aveti?

Andrei2022 a scris:

Buna ziua.
In data de 13/01/20222 am primit și eu amenda de 2000 lei de la DSP Cluj.
Am încercat sa sun la DSP dar fără rezultat.
Azi m-am deplasat la sediul DSP si cu bunăvoința unei doamne jurist am rezolvat problema.
A trebuit sa demonstrez ca am completat formularul in maxim 24 ore înainte de a intra in țara.
Mi-au anulat procesul verbal si am primit anularea pe mail

Buna ziua,
Am fost si eu azi la DSP Cluj si am vorbit si eu cu o doamna jurist care m-a sfatuit sa trimit un email la o adresa de email data de ea cu dovada ca am completat acel PLF,dar problema e ca nu pot sa trimit emailul pt ca au inboxul plin si nu se mai pot trimite emailuri. Aveti idee cum pot da din nou de doamna respectiva? Un nume sau un numar de telefon aveti?
Buna ziua,