Buna ziua.
Am fost in concubinaj cu o fata Ana Maria si din concubinaj mam trezit cu un copil pe numele meu cu toate ca eu am avut relatii sexuale cu femeia asta doar 1 data si ea in aceasi perioada avea relatii zi de zi cu alti barbati cu care si locuia...in fine eu fiind in italia cind ea a nascut copilul in Ro ma trecut ca tata la spital fara acordul meu pt ca asa mergea pe vremea aia 2007 mai o spaga...acum relatia dintre mine si ea nu a mers cu toate ca am incercat orice pt copil dar ea sa mutat la Ploiesti si eu in Anglia si iam trimis zeci de mii de lire...iam mobilat casa iam deschis salon de massaj iam luat masina etc dar ea peste noapte fara motiv cam la 1 an junate 2 ani imi bloca nr de tel si ea si baiatul si iar incepea relatii cu zeci de barbati de peste tot in tara..(lingai care stau prin tara fara viitor..)mai mult de atit acum 3 ani mam trezit cu citatie ca vrea custodia baiatului si a deschis proces dar intre timp a ramas fara cash si ma contactat iarasi ca baiatul are nevoe de una de alta...nu mam prezentat la
Proces doar ca sa nu afle baiatul ce fel de mama are pt ca ar fi trebuit sa arat instantei ca ce zice ea ca am batuto etc nu este adevarat si din contra ea se culca cu cine apuca (am tel ei cu toate mesajele dintre amantii ei si ea din ultimul an doar)clar a cistigat custodia si instanta a decis sa platesc 100euro pensie alimentara dar exact inainte sa se termine procesul ca sa vezi ma contactat fata iarasi sa ne impacam pt baiat ca ea a facut procesul ala pt intretinere sa se treaca mama singura etc...si iam transferat in cont cel putin 10 mii de lire plus iam adus aici si am mai cheltuit 10 mii dar iar ma blocat dupa 6 luni.. Sincer eu nu vreau sa contest ca baiatul este al meu cu toate ca sint 99,99% sigur ca nu e al meu dar ea din nou ma blocat pt 8 luni etc...si sia gasit noi amanti bla bla si mam trezit cu un email ca nu imi pasa de baiat si sa platesc macar pensia alimentara...faza e ca eu in acesti 15 ani iam luat orice la baiat tel noi ps laptopuri si numai haine scumpe..nu lam neglijat decit cu faptul ca nu am putut parasi Anglia in ultimii 7 ani ca sa fiu linga el...Deci iam raspuns ei tot prin email ca nu o sa ai mai dau nici un ban la pensia alimentara deoarece iam dat doar anul trecut aproape 20 de mii si am extrase bancare care dovedesc cel putin 10 mii £ trimisi ei.Credeti ca ar trebui sa mai platesc pensie alimentara dupa toate astea?
Am vrut sa ai aduc aici in Anglia pt ca baiatul mi va avea nici un viitor in Ro pt ca e praf la invatat si ea la invatat sa minta si aici are oportunitati f mari pt ca in tara mama lui nu a lucrat niciodata si traieste doar din excrocherii cu barbati(ca mine..)faza este ca e clar ce o sa se aleaga de copil daca ramane in tara dar eu nu pot sa il ajut pt ca mama lui ia bagat in cap de mic ca eu sint lupul cel rau...si cind mama lui nu vb cu mine nu vb nici el...daca ai trimit ei bani iarasi vine un vrajitor si o prosteste de bani si tot asa..credeti ca mai trebuie sa platesc pensie alimentara dupa toate astea?
Multumesc pt Sfatutri