avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate Anca Miha88

Activitate Anca Miha88

Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua, situatia este urmatoarea. Parintii nostri ne au facut un contract de intretinere cu uzufruct viager, mie si surorii mele. Eu nelocuind in Romania si fara niciun gand de a ma intoarce i am comunicat surorii mele faptul ca doresc sa vind partea mea de casa ea fiind de acord sa ma despagubeasca. Apoi mi a trimis o instiintare cum ca eu ii datorez 11 mii de euro, bani pe care ea presupus i a cheltuit cu chimioterapia mamei, si intretinerea tatalui meu, deoarece nu este si tatal ei biologic. Lucrurile acestea nefiind adevarate, deoarece la momentul imbolnavirii mamei mele, tatal meu muncea si avea si pensie, el contribuind la majoritatea cheltuielilor. Eu fiind in concediu de maternitate copil in acea perioada, am trimis sume de bani nu foarte mari, trimitandu le si pachete cu haine si produse de igiena personala. Tatal meu le momentul mortii sale, avea in casa o suma de bani, sora mea sustine ca acea suma era alocatia copiilor ei pe care tata o ridica, lucru total fals, deoarece tata nu avea cum sa ridice alocatia copiilor ei nefiind tutore legal. Eu am toate conversatiile cu ea in care afirma ca a gasit banii si sa nu spun nimanui de ei ca ii va opri ea pt cheltuielile de inmormantare ale tatalui. Doresc sa mentionez ca am contribuit la cheltuielile de inmormantare atat ale mamei mele cat si ale tatalui. Ea imi pune in cheltuieli pomenile parintilor, eu specificand ca vreau sa le fac asa cum consider eu de cuviinta. Cum pot proceda in aceasta situatie? Mers in instanta? se pot lua in considerare proba la proces conversatiile mele cu ea? De asemenea sunt si martori. Multumesc