avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate AlexMas

Activitate AlexMas

Buna ziua la ce notar sau avocat ați fost pentru acte? As vrea și eu sa merg sa ma interesez. Multumesc

anamriaa a scris:

inainte de a se incepe orice procedura cu mama purtatoare se merge la notar public se semneza documente in cateva exemplare prin care mama purtatoare declara ca va da copilul spre adoptie dupa nastere.eu am trecut prin asta ,am fost si la notar am lasat acolo un exemplar,un exemplar l-am dat la clinica,si noi am luat tot cate unul.bafta multa.

Îmi puteți da un nume sau contact de avocat sau notar și eu am nevoie tot pt promisiune că sa mi adopt copilul că mama biologică de la mama purtătoare. Mulțumesc mult.

anamriaa a scris:

inainte de a se incepe orice procedura cu mama purtatoare se merge la notar public se semneza documente in cateva exemplare prin care mama purtatoare declara ca va da copilul spre adoptie dupa nastere.eu am trecut prin asta ,am fost si la notar am lasat acolo un exemplar,un exemplar l-am dat la clinica,si noi am luat tot cate unul.bafta multa.

Buna ziua ce avocat sau notar ați folosit îmi puteți da un nume și contact? Am și eu nevoie să fac promisiune cu mama purtătoare sa de-a copilul ai eu sa l adopt ca mama biologică.
Buna ziua. Unde pot solicita certificatul de nastere sau de deces al unui strabunic care a locuit in Arges Campulung?Multumesc