avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian Chenciu

Activitate Adrian Chenciu

Exact, nu eliberează nimic
Am fost chiar în audienta la Primar
"Eu nu am sa fac pușcărie pentru asa ceva! Nu semnez nimic fără Autorizație ISU!" au fost vorbele dumnealui
Imi puteți spune care sunt organele de control care ma pot sancționa și care sunt consecințele? Am înțeles de la cineva de la ANPC ca la 3 somații ca nu am Autorizație de funcționare îmi poate închide spatiul

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti legea aici: [ link extern ]
Cititi impreuna art. 30 si art. 30^1, apoi decideti a cui este responsabilitatea.
Fara autorizatie de functionare de la primarie, dvs. ati functiona ilegal.
Banuiesc ca in baza avizului de securitate la incendiu (care nu este clar daca exista sau nu ?!) tot nu obtineti autorizatie de functionare de la primarie.

Bună seara
Funcționez într-un spațiu comercial de mari dimensiuni (cca 3000 mp) dar care nu are Autorizație ISU. Din acest Motiv, Primăria mi-a refuzat eliberarea Autorizației de Funcționare
Când i-am anunțat pe proprietății spatiului ca doresc rezilierea contractului, pt ca nu vreau sa funcționez fără acea Autorizație mi-au spus ca nu este posibil, deoarece pana la obținerea ISU, se va funcționa pe propria răspundere (bănuiesc ca pe propria lor răspundere) în baza Avizului de securitate la incendiu (conf. Art 30 din L307/2006) și ca îmi vor pune la dispoziție actele necesare pt obținerea Autorizației de funcționare
Este legal asa ceva?
Mulțumesc