Va multumesc pentru raspuns, dar nu ati inteles intrebarea. Nu am intrebat de chirie. Era vorba de plata drepturilor de autor pentru muzica folosita in sala la cursurile de dans. Aceste drepturi de autor ss platesc pe metru patrat si intrebam daca e normal sa se ia in calcul si metri patrati din vestiar, toaleta, scari, hol, depozit etc …
Am o sala de dans pentru care platesc drepturi de autor la UCMR ADA din 2015. Platesc cf suprafetei trecute in contractul de inchiriere. Insa in aceasta suprafata sunt si incaperi in care nu se danseaza, adica vestiarul, toaleta, holurile si scarile de acces, biroul administrativ si un depozit. Este normal sa platesc pt toate aceste suprafete sau ar trebui platit doar pt sala unde se danseaza efectiv? Si daca tb sa platesc doar pentru sala, pot recupera/compensa sumele platite din 2015 pana acum pt intreaga suprafata?
Multumesc!
Intrebam pentru ca in acest caz nu sunt actiuni de mica importanta. E vb de cel putin 20 de neoane de schimbat, pe care eu, ca si chirias, nu le voi lua cu mine la o eventuala plecare. De asta ma interesa, ca e o suma, totusi