Pot face publică o discuție privata în cadrul aplicației Facebook? /Messenger
Bună seara
Acum 2 zile am fost abordar de o domnișoară din listă de prieteni prin aplicația Messenger , aceasta inițial a răspuns la o poveste publicata de mine..ușor ostentativ după care a purtat discuția mai departe..a doua zi a făcut același lucru intr-o maniera ușor nedemna de poziția ei sociala , ..cuvinte obscene apelative urâte ,deși practic ea îmi făcea avansuri..poate asta era modul ei...la un moment dat după ce am lăsat o sa vad cât de departe merge I am răspuns ușor deranjat de felul im care vorbea ...dar totuși civilizat deoarece mă chema insistent la ea acasă..deși pe același ton urât..
Odată respinse categoric avansurile aceasta a trecut la amenințări duoa ce mi a dezvăluit anterior funcția ei.. mi a dezvăluit ca tatăl ei este un important politician( lucru confirmat) zi ca va avea grija să fiu pedepsit ???? și va da conversația "" mai departe "....tatăl ei fiind un fost ministru cunoscut..poate chiar și actual la alt minister..nu mă pasionează politica doar ca a devenit viral la un moment dat. .
Întrebarea mea este dacă fac publica această conversație pentru a expune aceasta persoana și abordarea ei.. încalc vreo lege.?
Este permis acest lucru? Menționez ca doar ea m-a abordat de fiecare dată...
Mulțumesc
Buna ziua..
Pe data de 1 Martie am fost lovit din spate de catre un domn In București la intersectia din Universitate
Acesta neavand amiabila la el m a chemat a doua zi la birou unde pregatise toate actele
Eu facand programare pt constatre am descoperit ulterior ca acesta a trecut un alt nr de inmatriculare la masina lui pe declaratia amiabila
Acum nu imi mai raspunde
As dorii sa stiu ce pot face in situatia de fata
Singurul lucru care nu coincide este nr de immatriculare