avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate ChrisNm

Activitate ChrisNm

Bună ziua, am primit o înștiințare cum ca as avea niște acte de ridicat și nu au ajuns, deci era într-adevăr pe numele meu, și nimeni de la judecătorie nu știe nimic despre acest dosar, cum este posibil? tot ce se știe e ca este renunțare la up, care știu si eu din online. Eu încă nu am fost informat de nimeni pentru ce am fost căutat penal..
Cum as putea sa procedez ca sa am si eu liniște, că fără informații nu ma liniștește.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Poate sa fie și coincidentă de nume.

Scuzati ca revin asa curand cu un alt mesaj insa am uitat sa mentionez ca e primul dosar de genul acesta pe numele meu, e intocmit de curand 8 martie, fara informatii oferite. Iar obiectul este - confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
Nu inteleg cum s-ar fi ajuns la acest dosar in primul rand, nu am avut niciodata antecedente si nu am comis nici o infractiune, singurele lucruri facute au fost plangerile in cazurile in care am fost inselat sau furat, dar eu sa fi facut ceva niciodata.
In acest dosar numele meu este la Parat - la intimat.
Poate fi o plangere facuta pe numele meu? Iar eu sa nu fiu anuntat in nici un fel? Inteleg ca unele cercetari se fac in anonimat dar.. nu pare in regula.
Din păcate nu-mi amintesc sa fi făcut una, si la dosar apar doar eu ca intimat, in orice caz dacă spuneți ca voi primi citație pentru acel dosar e in regulă, voi afla într-un final despre ce e vorba.
Mulțumesc de ajutor
Multumesc de raspuns ! Inca o nelamurire, la aceste renuntari de up, inseamna ca a fost deschis dosar penal pe numele meu, iar eu nu am fost anuntat in nici un fel? si ca s-a ajuns la solutia sa renunte la up?
Bună ziua,

Am primit recent o înștiințare cum că trebuie sa-mi ridic niște acte de la parchetul de lângă judecătoria Sibiu, si un numar de dosar de anul trecut, eu imi amintesc ca orice reclamație as fi făcut anul trecut am retras toate plângerile pentru ca nu era posibilă rezolvarea, deci in primul rând as vrea sa știu ce poate fi dacă aveți vreo idee.
Și in al 2-lea rând am căutat pe internet după ce am găsit înștiințarea sa vad dacă e un dosar cu numele meu in el, doar ca dosarul are /p/2021
si nu e pe internet.
Însă am găsit un dosar recent cu numere pe care nu le cunosc, de luna asta, obiectul dosarului este renunțarea la cercetarea penală, si are ședința luna viitoare pe 18, nu știu nimic de acesta, nu are legătură cu înștiințarea primită.
Se poate sa fie o coincidență de nume? Eu nu am primit nimic acasă legat de asta.