Buna seara. Ma numesc Nitu Stefan din Alexandria, Teleorman. In anul 2019, pe 30 iunie am fost Victima unui accident grav de circulatie. Dosarul s-a finalizat dupa 3 ani(ati retinul da?), desi solutia era simpla. Pe drumul european E70 ,in localitatea Vitanesti(in localitate va rog sa retineti!) , m-am asigurat, am semnaluzat si am iesit din coloana care circula spre Bucuresti(aglomeratie la fel ca pe DN1), nu erau masini in fata sau spate oe o distanta vizibila de aprox 500 metri. Am lasat deci coloana sa mearga altfel se putea produce un carambol(cum s-a intamplat in acel loc de 10-15 ori in anii trecuti, inclusiv fata mea, deoarece in acea zona nu se pastreaza viteza de a circula in localitate cu 50 km/h). Am fost victima , trei luni in spital, masina distrusa complet. Dumnezeu numai m-a salvat. Politia in speta dl agent de la fata locului a dat verdictul ca vehicolul ce m-a lovit este vinovat ca nu a pastrat distanta. Dosarul penal a fost intocmit de un alt domn agent care a trimis la Parchet urmatoarea constatare a dumnealui, luata pe genunchi. Citez: Eu sunt vinovat ca am circulat pr contrasens, ceea ce este fals grosolan, am iesit din coloana si am intrat pe straduta laterala peste 4 metri, aprox, in nici-un caz nu e vorba de circulatie pe contrasems. Celalalt care m-a lovit din spate i s-a dat numai ca este vinovat deoarece nu a pastrat distsnta corespunzatoare. Ersm in localitate dar cel care m-a lovit in spate avea peste 100km/h. Dl agent Ciobanu care a dat aceasta constatare "pe genunchi" a considerat ca viteza celui care m-a lovit din spate nu este edificatoare!!@ AM FOST SOCAT, cand am citit decixis dumnealui facuta "pe genunchi". In van am contestat la Instanta csci acea hotarare "pe genunchi" a dlui agent Ciobanu a ramas. Expertiza tot dl sgent Ciobanu trebuie sa o platesc eu (1500 lei) caci politia este saraca, nu are bani!!! Mi s-a transmis ca degesba fsc experyiza personal ca decizia va fi aceeasi(aceasta la un an de la acvident)!!! Acum 3 zile am prit o Comunicare de la Politia Slexsndris ca mi se suspenda permisul pe 3 luni, fara posibilitate de reducete la o luna, caci m-as incadra in noile reguli de circulatie(sccidentul in care am fost lovit din spate, victima internalizata in spitsl pte 3 luni) a fost acum 3 sni pe 30 iunie 2019
Nu stiu carei instanta sa ma adresez sa-mi explice greseala dlui agent Ciobanu(voita din pacate ptr mine). Ma puteti ajuta? Multumesc! Imi cer scuze pentru incoerenta dar sunt SOCAT si dupa 4 zile de la aceasta grava eroare s celui care a intocmit dosarul.