avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate Tr06ezr

Activitate Tr06ezr

Buna seara. Ma numesc Nitu Stefan din Alexandria, Teleorman. In anul 2019, pe 30 iunie am fost Victima unui accident grav de circulatie. Dosarul s-a finalizat dupa 3 ani(ati retinul da?), desi solutia era simpla. Pe drumul european E70 ,in localitatea Vitanesti(in localitate va rog sa retineti!) , m-am asigurat, am semnaluzat si am iesit din coloana care circula spre Bucuresti(aglomeratie la fel ca pe DN1), nu erau masini in fata sau spate oe o distanta vizibila de aprox 500 metri. Am lasat deci coloana sa mearga altfel se putea produce un carambol(cum s-a intamplat in acel loc de 10-15 ori in anii trecuti, inclusiv fata mea, deoarece in acea zona nu se pastreaza viteza de a circula in localitate cu 50 km/h). Am fost victima , trei luni in spital, masina distrusa complet. Dumnezeu numai m-a salvat. Politia in speta dl agent de la fata locului a dat verdictul ca vehicolul ce m-a lovit este vinovat ca nu a pastrat distanta. Dosarul penal a fost intocmit de un alt domn agent care a trimis la Parchet urmatoarea constatare a dumnealui, luata pe genunchi. Citez: Eu sunt vinovat ca am circulat pr contrasens, ceea ce este fals grosolan, am iesit din coloana si am intrat pe straduta laterala peste 4 metri, aprox, in nici-un caz nu e vorba de circulatie pe contrasems. Celalalt care m-a lovit din spate i s-a dat numai ca este vinovat deoarece nu a pastrat distsnta corespunzatoare. Ersm in localitate dar cel care m-a lovit in spate avea peste 100km/h. Dl agent Ciobanu care a dat aceasta constatare "pe genunchi" a considerat ca viteza celui care m-a lovit din spate nu este edificatoare!!@ AM FOST SOCAT, cand am citit decixis dumnealui facuta "pe genunchi". In van am contestat la Instanta csci acea hotarare "pe genunchi" a dlui agent Ciobanu a ramas. Expertiza tot dl sgent Ciobanu trebuie sa o platesc eu (1500 lei) caci politia este saraca, nu are bani!!! Mi s-a transmis ca degesba fsc experyiza personal ca decizia va fi aceeasi(aceasta la un an de la acvident)!!! Acum 3 zile am prit o Comunicare de la Politia Slexsndris ca mi se suspenda permisul pe 3 luni, fara posibilitate de reducete la o luna, caci m-as incadra in noile reguli de circulatie(sccidentul in care am fost lovit din spate, victima internalizata in spitsl pte 3 luni) a fost acum 3 sni pe 30 iunie 2019
Nu stiu carei instanta sa ma adresez sa-mi explice greseala dlui agent Ciobanu(voita din pacate ptr mine). Ma puteti ajuta? Multumesc! Imi cer scuze pentru incoerenta dar sunt SOCAT si dupa 4 zile de la aceasta grava eroare s celui care a intocmit dosarul.