avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate Flaviusparascanu

Activitate Flaviusparascanu

Bună ziua . Am primit o înstiințare/dosar precum că am de plată impozitul aferent unei dacia 1310 din anul 2012 și păna în prezent 2022 . Mentionez faptul că masina a ajuns în posesia mea după dezbaterea de mostenire din 2012 fiind prinsă în acte si ia . Masina si tatal meu decedat ( decedat în 2021 ) înregistrați cu domiciliu la o altă resedință/primarie fată de mine . Termenu de prescripție de 5 ani conform legii se poate lua in calcul. Mentionez că eu avănd altă adresă fiscală/ resedință nu am fost înstiințat/somat de plata orcarui impozit/taxă pentru a lua la cunostință până în 2022 . Și acum telefonic am fost anunțat de primaria unde am reședinta de această plată . Are valabilitate și poate opri/reînoi termenul de prescriere facut de ei făra sa fi luat la cunostință în 2017 . Nici macar nu stiu la ce adresă au facut acea somatie dacă eu nu am primit nimic , sau au făcuto doar să fie la dosar cum se mai practică de obicei făra a interesa, dacă cineva ia la cunostință sau nu . Multumesc anticipat.