Am facut cerere pentru a achita acea taxa, asta inseamna ca era datorata?
Din pacate parintii au platit, dar o sa ii inapoiez eu la momentul potrivit.. momentan nu ma gandesc la bani, pentru ca este in joc un viitor, si cine ar vrea sa faca ceva ce nu ii place cu buna stiinta restul vietii?
Si cu cat stau mai mult acolo, cu atat creste si suma pe care va trebui sa o platesc in caz ca renunt..
Buna ziua!
Am urmat cursurile unei facultati la buget, dar dupa 2 ani am decis sa merg la o alta facultate unde nu exista locuri cu taxa.
Am fost nevoit pentru inscriere sa achit contravaloarea taxei de scolarizare la prima facultate (o suma foarte mare (22000 lei) comparativ cu taxa normala pentru locurile cu taxa).
Acei 2 ani pe care i-am facut la prima facultate i-am "inghetat", cu gandul ca o sa continui si am fost inspirat deoarece nu ma regasesc in ceea ce fac la facultatea la care sunt in prezent si as dori sa renunt si sa continui prima facultate. Pentru asta o sa fiu nevoit sa platesc o alta taxa de scolarizare pentru ca aceasta facultate mi-a "asigurat" cazare, mancare, etc.
Intrebarea mea este: o sa pot recupera banii pe care i-am dat la prima facultate, intrucat dupa ce o sa o achit si pe a doua nu voi mai fi beneficiat de niciun an bugetat?
Multumesc!
Buna ziua!
Am urmat cursurile unei facultati la buget, dar dupa 2 ani am decis sa merg la o alta facultate unde nu exista locuri cu taxa.
Am fost nevoit pentru inscriere sa achit contravaloarea taxei de scolarizare la prima facultate (o suma foarte mare comparativ cu taxa normala pentru locurile cu taxa).
Acei 2 ani pe care i-am facut la prima facultate i-am "inghetat", cu gandul ca o sa continui si am fost inspirat deoarece nu ma regasesc in ceea ce fac la facultatea la care sunt in prezent si as dori sa renunt si sa continui prima facultate. Pentru asta o sa fiu nevoit sa platesc o alta taxa de scolarizare pentru ca aceasta facultate mi-a "asigurat" cazare, mancare, etc.
Intrebarea mea este: o sa pot recupera banii pe care i-am dat la prima facultate, intrucat dupa ce o sa o achit si pe a doua nu voi mai fi beneficiat de niciun an bugetat?
Nu stiu daca aceasta problema e de natura juridica, dar nu stiu pe cine as putea intreba in afara de reprezentantii facultatilor.
Multumesc!