avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate Fel1e

Activitate Fel1e

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana acum nu s-a mai întâmplat nimic, n-am primit nicio amenda. Pe mine nu știu cum ma caută in sistem ca mi-au luat codul din mesaj, iar abonamentul nici măcar nu e pe numele meu, deci ar fi ciudat sa dea amenda titularului abonamentului care nu are nicio treaba cu contextul.

lala1235 a scris:

Același lucru l-am pățit și eu astazi, acum câteva minute chiar. Mi-a zis că mă caută în sistem și nu îmi cere buletinul, însă eu nu am avut abonament la stb niciodată și nu știu cum mi-ar putea găsi datele. Și mie mi au zis la fel, că voi primi amenda prin factura. Eu nu am mai auzit așa ceva și acu stau puțin cu frica. Aveți vreun update de atunci?

Astăzi am mers cu autobuzul din rețeaua stb și imediat cum am urcat, am căutat loc apoi am scos telefonul și am trimis mesajul pentru achiziționarea călătoriei. In secunda 2 a apărut din spatele meu un controlor, mi-a cerut codul din mesaj, l-a introdus in sistem și a apărut ca invalid, pe motiv ca “am primit confirmarea plății la 10 secunde după ce ei s-au logat in sistem”. Nu m-a legitimat, nu s-a legitimat nici dansul, nu mi-a prezentat opțiunea de plata pe loc a suprataxei, doar mi-a spus ca voi primi automat amenda 500 de lei pe abonament. Întrebarea mea este dacă e posibil sa primesc o amenda având in vedere ca nu mi s-a întocmit niciun proces verbal și nu mi-au reținut nici datele personale.