avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate Adalto

Activitate Adalto

Sunt mai multe variante, ba ca estebde 30.000 euro, ba ca este de 40.000 euro, ba ca este de 700.000 euro. Prejudiciul la care face referire cred ca este o factura neincasata de la un client unde valoarea este de aprox 30.000 euro. Dar faptul ca nu s-a platit o factura inseamna ca l-am prejudiciat eu ?

Cornel Vasile a scris:

V-a spus ce valoare are prejudiciul cauzat?

Buna ziua,

Am si eu o problema. Mi'am depus demisia la fostul loc de munca dupa 7 ani. In urma cererii de demisie angajatorul mi'a dat o hartie in care se decidea renuntarea la preaviz in baza art 81 alin 7 desi eu nu am formulat cererea de demisie cu nr de art. Precize ca termenul de preaviz era de 45 de zile. Acum ma acuza ca nu mi'am facut treaba bine si ca ma va da in judecata. Faptul ca ma tot acuza de lucruri pe care nu le-am facut si fostilor colegi le spune acelasi lucru, precum si faptul ca l-as fii furat ma afecteaza si nu ma pot adapta la actualul loc de munca. Intrebarea mea este, ma poate da in judecata? Daca nu imi faceam treaba sau il furam de ce a renuntat la preaviz in conditiile in care eu nu am vrut asa ceva? Va rog un raspuns caci sunt stresat maxim pe subiectul asta