avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate Numa Numa

Activitate Numa Numa

Locuiesc la parter pe colțul blocului. Este mult spațiu verde in jurul apartamentului. Din cauză că a fost închisă/blocată uşa care dă in spatele blocului, vecinii nu mai ocolesc pe alee pt a ajunge in spatele blocului, ci din comoditate, o iau pe scurtătură, adică chiar pe sub ferestrele mele. Nu m-ar deranja aşa de mult acest lucru dacă ar trece în linişte, cu bun simț, fără ca eu să îi aud. Dar ei vorbesc cu voce tare, se strigă, se ceartă, se mai şi înjură unii, vorbesc tare la telefon, cu copiii sau cu câinele. Dacă le-am atras atenția în mod politicos, mi-au zis că e spațiu public şi au voie să treacă. Nişte vecine chiar mi-au vorbit urât. Dar ei nu țin seama că şi eu am dreptul la linişte şi intimitate. Când trec pe sub geamul meu şi vorbesc, îi aud de parcă ar fi lângă mine. Mai ales dacă e geamul deschis, vara. Mai mult, chiar preşedintele blocului trecea o dată, cu alți vecini pe sub ferestrele mele, deşi cunoaşte problema şi chiar îmi promisese că o să refacă gardul care a fost dat la o parte. Dar a fost doar o promisiune de moment, ca să scape de mine. Acuma, pt că vecinii mei nu au strop de respect si de bun simț, ce ar trebui să fac pt a avea şi eu din nou linişte si intimitate, cum aveam odată, când erau gardurile ?