Buna ziua. In legătură cu informația pt impozitul mașinii cei de la primărie spune că ar fi o lege prin care sunt obligata să plătesc. Știți cumva despre aceaa lege? Mulțumesc din suflet
Buna seara. Va rog mult mă puteți ajuta cu o informație? Tatăl meu a vândut mașină pe data de 8 ianuarie. Pe data de 9 ianuarie el a decedat. Mașină a fost scutită de impozit , deoarece el era încadrat în grad de handicap. Persoana care a cumpărat mașină ,este și el tot cu grad de handicap. Și este scutit la plata pentru impozit. Am fost sunata de către primăria care aparținea tatăl meu ,aducandu-mi la cunoștință că decedatul trebuie să plătească impozitul la mașină pentru tot anul. Este normal și corect? Trebuie să plătesc? Nu mai înțeleg nimic. Cine mă poate ajuta cu un răspuns va rog
Buna seara.cine mă ajută și pe mine cu o informație? Am născut de curând, bebe are 3 luni. Eu m-am întors la serviciu. Beneficiez de stimulent de inserție.. Unde lucrez ,instituția se va inchide iar toți angajați vor intra in șomaj. In cazul meu, as putea sa mă întorc în creștere copil? Mulțumesc