avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Batiranamaria

Activitate Batiranamaria

Bună ziua , am 22 de ani și sunt însărcinată în 7 luni , de când sunt cu tatăl copilului au fost numai certuri și neînțelegeri , stau și împreună cu socri , tatăl copilului este oltean și nu mă ascultă deloc pe mine , tot ce spune mama lui el face dacă spun eu ceva el se duce la mama lui și îi spune totul . Eu sunt săracă și el este bogat, am fost certată de mama lui că nu îl lasă să vină la mine acasă că eu nu am baie sau condițiile pe care le are ia . Când sunt certată și umilită sotul meu nu se bagă și nu îmi ia apărarea niciodată tot lui maicăsa îi dă dreptate . Soțul meu are 27 de anii și stă sub comanda lui maicăsa , maicăsa hotărăște și în viața noastră și în casa unde stăm .... Am fost lovită eu și părinți medii de socri și soțul nu a făcut nimic în legătură cu asta a stat și sa uitat și tăcea din gură ..... Nu sunt fericită și nu îl iubesc , a-și vrea să știu dacă poate să îmi ia copilul după ce voi naște . Nu suntem căsătoriți deloc și mă tem să nu îmi ia copilul și dreptul de mamă