Bună seara domnul avocat! Incidentul rutier este o mașină zgâriată în parcare ..Eu abia luna viitoare fac 22 de ani adică un copil , am bacul și de profesie sunt asistent medical. Poate nu îmi va ruina tot viitorul ..
Și după cum am spus poliția a venit la interval de doua ore ..adică într-adevăr băusem 2 beri sau trei când am zgâriat mașina vecinului dar când poliția a venit la domiciliul m-ai băusem probabil încă cinci ..Reiese ceva ..
Totuși este prima abatere ..nu îmi era târșeală de reparația mașini..logic că o reparam ..că a fost doar o oglinda rupta și ușa puțin zgâriată. În legătură cu urcatul băut la volan , poate cu toți greșim . Nu prea le am cu avocații, nu știu când este nevoie de unul, adică acum sau în momentul judecări. Poate și gaborii au fost puțin severi pentru niște grade..
Bună ziua. Am lovit o mașină staționată ( parcată) am plecat acasă, dar nu din rea voință ,păgubitul fiind aproape vecinul meu, eu voiam să o rezolv ziua ,întâmplarea petrecandu-se la ora 2:00 . Dar între timp poliția s-a deplasat la domiciliul meu,aceștia m-au luat la secție ,acolo am fost pus să suflu în fiolă rezultatul fiind 0,48 . Am refuzat probele biologice ( prelevarea de sange) . Am recunoscut fapta și am reparat mașina păgubitului.Mi-a fost luat permisul și de o lună de zile nu știu nimic despre cazul meu ...mi-a eliberat dovada, desigur fără drept. Țin să menționez că poliția a venit la un interval de două ore timp în care am m-ai consumat alcool .