Da cum sa nu... atâta timp cât tratamentul prescris de medic, iar crizele nu au mai avut loc de la începerea tratamentului, poate da liniștit de carnet, cu condiția să ia tratamentul când i-a impus medicul. Daca tu ești resemnat cu chestia asta, afla că suntem multi care luam permis, chiar daca suferim de afecțiunea asta, dar totuși luam tratament, nu toți putem trai fara permis de conducere, domnul meu...unii avem nevoie, sau pur și simplu ne dorim foarte mult să îl avem
Anghel16 a scris:
Nu trebuie să vă doriți permisul lui. O spun ca bolnav de epilepsie. Poate suferi o criză la volan și face un accident din care să aibă doar de pierdut. Poate fi de la o rază de soare care-i bate în oglindă, de la vreo goarnă de camion care-l sperie sau pur și simplu de la suprasolicitarea pe care o presupune pentru un om bolnav condusul unei mașini. Cred că legea trebuie amendată și bolnavul de epilepsie pus în lista celor ce nu pot lua permis. Pentru liniștea familiei lui și a celorlalți oameni din trafic. Acum 10 ani mi-am dorit și eu să iau permisul dar după ce un neurolog mi-a explicat tot ce am spus și eu aici, am renunțat. Asta trebuie să facă și el, să meargă spre serviciu cu un coleg cu mașina sau cu transportul public. Nu la volan, nici un medic nu ia riscul acesta