Bună ziua! Vin si eu cu următoarea întrebare,daca ma puteti ajuta.. Urmează sa ma căsătoresc, am plătit avans pentru o rochie de mireasa,am făcut contract de vânzare-cumparare,dar la care am renunțat dupa cateva zile, 4 daca nu mă înșel, recunosc ca a fost greșeala mea ca m-am grăbit,dar am anunțat magazinul de această problema foarte repede. In contract nu scrie nimic de returnarea banilor de avans,in caz de renuntare. Doamnele de acolo mi-au spus ca daca faceam plata cu transfer, banii ii pot primi in termen de 30 de zile,dar ca am dat cash, cand vor incasa bani cash, ma vor anunța,sa mi-i returneze. Acum a trecut 1 săptămâna,nu cred ca nu au incasat bani cash deloc, de când le-am anunțat... Întrebarea mea este daca o sa mai vad banii, daca pot face plangere la anpc ma ajuta cu ceva?! Mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns, o zi frumoasa!
Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati cu niste raspunsuri la următoarele întrebări:
-copilul ce nume va lua daca parintii nu sunt căsătoriți?
-daca parintii nu sunt casatoriti,in ce condiții sau cum poate afecta acordarea indemnizației pentru creșterea copilului, de catre mama?
-daca tatal decide sa dea numele copilului,mama poate aplica pentru indemnizație de creștere a copilului?
Mulțumesc frumos!! O zi buna!