avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate Ema20

Activitate Ema20

Bună ziua! Vin si eu cu următoarea întrebare,daca ma puteti ajuta.. Urmează sa ma căsătoresc, am plătit avans pentru o rochie de mireasa,am făcut contract de vânzare-cumparare,dar la care am renunțat dupa cateva zile, 4 daca nu mă înșel, recunosc ca a fost greșeala mea ca m-am grăbit,dar am anunțat magazinul de această problema foarte repede. In contract nu scrie nimic de returnarea banilor de avans,in caz de renuntare. Doamnele de acolo mi-au spus ca daca faceam plata cu transfer, banii ii pot primi in termen de 30 de zile,dar ca am dat cash, cand vor incasa bani cash, ma vor anunța,sa mi-i returneze. Acum a trecut 1 săptămâna,nu cred ca nu au incasat bani cash deloc, de când le-am anunțat... Întrebarea mea este daca o sa mai vad banii, daca pot face plangere la anpc ma ajuta cu ceva?! Mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns, o zi frumoasa!
Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati cu niste raspunsuri la următoarele întrebări:
-copilul ce nume va lua daca parintii nu sunt căsătoriți?
-daca parintii nu sunt casatoriti,in ce condiții sau cum poate afecta acordarea indemnizației pentru creșterea copilului, de catre mama?
-daca tatal decide sa dea numele copilului,mama poate aplica pentru indemnizație de creștere a copilului?
Mulțumesc frumos!! O zi buna!