avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate unni

Activitate unni

Bună ziua! Am făcut sesizare la Barou și răspunsul este insuficient. Care este forumul superior Baroului? Mulțumesc
Buna ziua! La data de 11 noiembrie a.c .implinesc varsta standard de pensionare, ocazie cu care voi depune dosarul. As dori sa stiu la ce data inceteaza de drept CIM? Multumesc!
Multumesc!
Buna ziua! daca la depunerea dosarului de pensie nu am o adeverinta cu sporuri de la un fost loc de munca, aceasta se poate depune si mai tarziu? Multumesc!
Multumesc foarte mult, o zi placuta!
Nu confera vechime, dar o adeverinta cu salariul primit m-ar ajuta la dosarul de pensie?"
Multumesc! Unde as putea citi mai multe amanunte?
Multumesc pentru raspuns! Contractul pentru cele sase luni are titlul" Contract de prestari sevicii" El contine datele de identificare ale angajatorului si ale mele, data incheierii lui si intervalul de timp. Din c/v muncii prestate se mentioneaza ca se va scade impozitul care se varsa la buget. Contractul este semnat de ambele parti si stampilat. Revin la intrebarea de baza - de ce nu este mentionat in CM?
Multumesc pentru raspuns! Da, l-am gasit. Intrebarea este " mai pot face ceva dupa atata timp?"
Buna ziua! as dori sa stiu, daca am lucrat o perioada de sase luni de proba in anul 1992 aceasta perioada nu trebuia inscrisa in cartea de munca? Eu am ramas si dupa aceasta perioada ca si angajat permanent.si in CM s-a inregistrat de la data angajarii permanente. Multumesc