Nu se pune problema sa-mi dezavantajez copilul deoarece inițial apartamentul.a fost a sotului și fostei lui soții..S-au înțeles ca atunci când vor vinde apartamentul se vor împărți amiabil 50-50.Fosta sotie s-a recăsătorit și a plecat din apartament și timp de 7 ani nu au găsit client.Cand am cunoscut pe soțul meu meu el a venit cu propunerea sa cumpăr jumătatea fostei soției la prețul convenit între ei si avantajos pt mine prin credit bancar.Pe lângă suma convenita soțul a dorit sa scot un credit mai mare dar banca nu a acceptat suma decât cu ipoteca pe tot apartamentulAsa ca mi-au vândut mie apartamentul în ideea ca după ce fiecare dintre noi doi ne vom achita partea de credit vom reveni la 50-50. Intre timp ne-am căsătorit și la finalul anului trecut am restituit creditul și am radiat banca de pe CF..Nestiind ca între soți nu se face vânzare-cumpărare am citit despre nuda proprietate cu uzufruct viager.Daca acest tip de contract ne oferă garanția ca apartamentul poate fi vândut după ce murim amândoi, nu ma deranjează ca fii noștri sa fie proprietari.Ideea este ca soțul meu dorește sa facem acte pentru a reintra în posesia a 1/2 cât i se cuvine chiar dacă va fi pe fiul sau
Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:
N
Mie, uneia, mi se pare doar o afacere proastă. Și cam atât...
Spuneți-mi de ce v-ați face asta și de ce i-ați face asta copilului dvs. și (poate) îmi schimb părerea.