Locuim in chirie si avem si un copil de 1 an si 1 luna, iar administratorul blocului ne-a trecut la intretinere 3 persoane. Avem alti vecini langa noi cu un copil de varsta apropiata care sunt proprietari, dar acestia sunt trecuti ca 2 persoane la intretinere. Ce am putea face?
As dori si eu cateva informatii cu privire la legislatia muncii din Italia. Mai exact mama mea a fost la un post de munca pe banda la ciuperci pentru a vedea cum e initial, a inmanat angajatorului cartea de identitate, dar nu a semnat nici un contract de munca. Dupa 6 zile a decis ca nu este in regula sa munceasca acolo datorita faptului ca este foarte obositor pentru varsta ei si a decis sa renunte, moment in care aceasta a aflat de la angajator ca a trimis contractul catre INPS. A comunicat acest lucru contabilului cu care colabora de cand locuia in Italia si acesta i-a transmis faptul ca avand in vedere ca a dat cartea de identitate, dansa practic si-a dat consimtamantul privind contractul de munca. Este posibil asa ceva? Mie mi se pare un abuz. Consider ca orice individ are dreptul sa citeasca conditiile contractuale si abia apoi sa isi dea consimtamantul daca este de acord.