CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Daca va plătiți analizeze și angajați avocat specializat în urgentari lucrurile pot decurge mai rapid.
În caz contrar, se poate sa așteptați și 3 ani dacă cazul este la București.
Avocatul va analiza în concret dacă trebuie urgentat sau nu în funcție de interesele clientului.
Aici este de analizat.
Legea va da dreptul de a angaja și doi avocati.
Incidentul s-a petrecut la Constanta si din cate am inteles merge putin mai rapid decat la Bucuresti.
Am lasat imputernicire tatalui meu pentru a ma reprezenta si angaja avocat din moment ce eu traiesc in strainatate, in acest fel nu va trebui sa revin in tara pentru orice lucru, voi reveni pentru audiere si tribunal.
Patrascu Razvan a scris:
La INML dureaza cateva luni pana sunt gata analizele. Contravaloarea analizelor se poate achita doar cu acordul organului de up si doar atunci cand sunt gata. Termenul de 3 saptamani pe care il stiti dvs este eronat.
Politistii care "m-au luat in primire" mi-au comunicat termenul de 3 saptamani in cazul platii analizelor. Nici nu stiu cum pot face sa le platesc.
Acum intervine o alta intrebare:
Am inteles ca pedeapsa poate fi amenda penala sau inchisoare pana la 5 ani din moment ce este considerat la fel de grav ca atunci cand conduci sub influenta alcoolului. Va trebui sa fiu in tara pentru executarea pedepsei in caz ca nu este inchisoare din moment ce este prima abatere? Sau credeti ca celelalte abateri cum ar fi nepurtarea centurii, depasirea vitezei, mers pe interzis vor putea fi adaugate la dosar si inrautati situatia?
Care sunt posibilele pedepse?