avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana Georgescu

Activitate Adriana Georgescu

In blocul meu sunt 3 tuburi din tabla, patratoase, pentru 10 etaje, asadar sunt legate pe acelasi tub de tabla cate 3 sau 4 apartamente, nicidecum nu are fiecare apartament aerisirea lui'
Mda ...intrebasem "M-ar interesa daca ma pot adresa altor institutii, decat celor judiciare" ... probabil ca "instamta" nu face parte din "institutii judiciare" ..... multumesc frumos .... cele spuse de dv le stiam si eu, doar ca asta inseamna sa nu dorm noaptea din cauza zgomotului, ani de zile !!!
Cum stau din 1965 la bloc, cunosc faptul ca "Traiul in comun in blocuri de locuit ,nu este uneori pe cat de linistit si de roz pe cat ne dorim
Vecinii nu ii putem alege"
Buna ziua,

Cum il pot determina pe vecinul care locuieste sub apartamentul meu, sa nu mai produca zgomot cu cele 2 ventilatoare pe care si le-a montat - 1 in baie si 1 in bucatarie - in locuri neadecvate montarii acelor ventilatoare:

- cel din bucatarie sufla in tronsonul de tevi da apa si canalizare, fara legatura cu exteriorul, poate doar cu subsolul

- cel din baie sufla intr-o tubulatura comuna pentru cate 4 apartamente
asezate pe verticala, cum ar veni le sufla in baia altor 3 apartamente

Din partea mea, poate sufla unde vrea, problema este ca face zgomot, mai ales ca le foloseste in special noaptea, pentru a-si aerisi toata locuinta, fara sa deschida ferestrele. Oricum casa nu se aeriseste, pentru nu intra pe niciunde aer proaspat, dar atat stie el sa gandeasca.

M-ar interesa daca ma pot adresa altor institutii, decat celor judiciare, pentru ca un proces dureaza ani de zile si n tot acest timp eu nu ma pot odihni.

Va multumesc !