Da, mi-aș dori tare mult sa nu faceți acuzații nefondate la adresa mea, din moment ce nu ați fost acolo. Am relatat ce s-a întâmplat, și dacă nu mi s-ar fi părut nedrept, credeți-mă ca nu as fi insistat în acest subiect, dar tocmai de asta ma adresez aici, sa caut o posibila îndrumare de la cineva avizat..... Și da, au apărut în momentul în care mai aveam foarte puțin de ajuns pana la aparat, iar aparent comportamentul jignitor pe care l-au avut, se pare ca nu v-a "atins" în mod special, din moment ce nu ați precizat nimic referitor la asta. Nu ma interesează cât ma costa, și nu, nu vreau banii de suprataxa înapoi, eu îmi doresc doar dreptate și respect, pentru ca și eu ofer la rândul meu, pentru ca sincer ma simt neindreptatita, și eu, ca și mulți călători...
SOS1000 a scris:
Nu prea este real ceea ce relatati aici , in general o persoana care intentioneaza sa folosesca un mijloc de transport in comun isi pregateste inainte de a se urca cardul de calatorie , nu sta sa-l caute aiurea undeva de abia dupa ce s-a urcat si este total exagerat sa sustineti ca doar in cateva secunde au aparut controlorii . Este corect sa platiti suprataxa asa ca nu mai cautati motive sa va eschivati . Puteti totusi apela la un avocat ca sa actionati "in mod legal" dar o sa va coste inzecit cat suprataxa si nu puteti avea certitudinea ca o sa castigati .