avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgianaGS

Activitate GeorgianaGS

Da, mi-aș dori tare mult sa nu faceți acuzații nefondate la adresa mea, din moment ce nu ați fost acolo. Am relatat ce s-a întâmplat, și dacă nu mi s-ar fi părut nedrept, credeți-mă ca nu as fi insistat în acest subiect, dar tocmai de asta ma adresez aici, sa caut o posibila îndrumare de la cineva avizat..... Și da, au apărut în momentul în care mai aveam foarte puțin de ajuns pana la aparat, iar aparent comportamentul jignitor pe care l-au avut, se pare ca nu v-a "atins" în mod special, din moment ce nu ați precizat nimic referitor la asta. Nu ma interesează cât ma costa, și nu, nu vreau banii de suprataxa înapoi, eu îmi doresc doar dreptate și respect, pentru ca și eu ofer la rândul meu, pentru ca sincer ma simt neindreptatita, și eu, ca și mulți călători...

SOS1000 a scris:

Nu prea este real ceea ce relatati aici , in general o persoana care intentioneaza sa folosesca un mijloc de transport in comun isi pregateste inainte de a se urca cardul de calatorie , nu sta sa-l caute aiurea undeva de abia dupa ce s-a urcat si este total exagerat sa sustineti ca doar in cateva secunde au aparut controlorii . Este corect sa platiti suprataxa asa ca nu mai cautati motive sa va eschivati . Puteti totusi apela la un avocat ca sa actionati "in mod legal" dar o sa va coste inzecit cat suprataxa si nu puteti avea certitudinea ca o sa castigati .

Bună ziua!
M-am urcat zilele trecute într-un Stb, și n-am apucat sa îmi caut bine cardul de călătorie, ca la câteva secunde după mine au alergat 3 controlori. Au pus mana pe aparat ca să nu mă lase sa compostez, am vrut sa ma dau jos dar una dintre controlare ținea mana pe bara, făcând scut în fata mea sa nu pot sa cobor. Mi-au cerut buletinul, și au urmat apoi discuții înjositoare la adresa mea,urmand sa plătesc într-un final acea suprataxa pt ca refuzau să-mi înapoieze buletinul. M-au amenintat cu politia și ca iau imaginile din Stb. N-au vrut sa mi arate legitimațiile, nici să-mi comunice numele. Mi-au scris un cod de identificare pe cardul de suprataxa.
Eu acum vreau sa contest acea suprataxa, și sa intru eu în posesia imaginilor de pe camerele de la Stb, de asemenea vreau sa identific nominal persoanele în cauza nu doar un cod. Ce m-ați sfătui sa fac în aceasta privința? Vreau sa acționez în mod legal și sa cer ajutorul organelor în cauza doar ca nu știu cui sa ma adresez.
Mulțumesc anticipat!