Buna ziua, cainele este un biet bison care latra la absolut orice miscare. Fie ca deschid usa casei sau poarta, fie ca trece cineva prin fata portii. Vecinii lasa usa la casa lor deschisa iar el iese si latra la fiecare miscare in curte sau pe langa, latra pana se face liniste. Lucrez de acasa si sunt multe momente in care nu imi pot desfasura activitatea si in care nu imi pot permite sa stau sa alin cainele, de multe ori ne-a trezit copilul si pe noi din somn si deja e foarte deranjant, se fac 2 ani de cand incercam sa ‘rezolvam’ amiabil. Am discutat cu stapanii de nenumarate ori, va dati seama, sustin ca nu au unde sa-l duca iar doar in casa nu il tin pentru ca lasa par si au copil mic :) si ca nu le pot interzice eu ce sa faca pe proprietatea lor care este spatiu comun. Va intreb daca exista vreo lege prin care in calitate de proprietar sa nu fiu de acord cu ce se intampla pe spatiu de acces in casa, chiar daca este comun. Nu doresc sa fac rau animalului pt ca nu are nicio vina. Va multumesc!
Buna seara. Va rog mult sa imi spuneti daca exista vreo rezolvare legala in urmatoarea situatie. Detin un apartament intr-o casa ce are curtea comuna cu vecinii de sub noi. Suntem doar 2 familii in aceasta curte, iar ei au adus un caine pe care il tin doar in aceasta curte comuna si care latra in continuu, excesiv, daca nu doarme, latra. I-am rugat sa gaseasca o solutie, dar nicio rezolvare. Ce pot face legal? Va multumesc mult!