avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate anna244

Activitate anna244

Bună ziua, am o problema si nu stiu ce sa fac. Eu am stat cu bunica pana a murit, in 2010, ea fiind cea care m-a crescut.
Cu cativa ani înainte sa moara a facut un testament, prin care a lasat apartamentul ei mie si matusii mele. Eu in 2010 aveam 12 ani. Matusa mea estr plecat in afara din 1993,si nu am mai vorbit cu ea de cand a murit bunica, si nu stiu unde sta sau ce face. Dupa moartea bunicii, părinții mei s-au mutat in acel apartament ca sa aiba grija de mine. Mama mea are oligofrenie de gradul 2,si are foarte mica pensia, si tata castiga minimul pe economie. Au reușit sa plătească cele ce tin de casa cam un an de zile. Dupa aceea au început sa amâne ca nu sunt bani su au incetat sa mai plătească. Lumina nu, întreținerea nu, impozitul nu si tot asa. Au trecut anii si nu am reușit sa imi găsesc un job platit bine, si eu castig tot minimul pe economie. Din 2011 pana in prezent la întreținere s-a adunat suma de 21 de mii de lei. De celelalte nu stiu sa va zic, pentru ca pe ai mei nu ii mai interesează. Succesiunea nu s-a facut din lipsa banilor. Nu stiu ce se gandesc ai mei, or crede ca o sa le meargă asa mult si bine, si acum eu sunt singura caruia ii mai pasa de apartamentul ăla si de ei, pentru ca ei nu au unde sa se duca daca ii da afara administrația.