avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate Benionut22

Activitate Benionut22

Bună ziua,
Aș dori niște răspunsuri.

De un an de zile sunt împreună cu o fată de 14 ani iar eu am 22.
Totul a început anul trecut în luna august mă mutaseram în bloc la ei eram vecini de garsoniere. M-am împrietenit cu mama fetei din prima zi iar pe fiica dânsei la 2 zile distanță.
Îmi tot spunea la început să ies cu fiica ei afara sa ne ducem sa facem cumpăraturi pentru ea etc.

A fost de acord ca eu și fata sa fim împreună. Timpul a trecut de o lună jumătate sunt în Finlanda. Iar în această lună numai probleme îmi face mama dânsei din cauză că fostul ei bărbat este aici la munca cu mine. Tot odată mă amenință că voi face pușcărie mă jignește etc etc. Fără ca eu să îi fii greșit.
Dânsa este prostituata face meseria asta de aproximativ 20 de ani. Copiii suferă faza aceasta. Ia acum 3 luni sa operat la cap având un chist.
Și in continuare și-a facut meseria. La copii nu le dădea de mâncare etc.

Mai acum o săptămână o dăduseră afara din casa pe fiica ei cu care sunt împreună pe motiv că vorbea cu mine...
La ora 21:30 a dat-o afară din casă în papuci în tricou fără telefon fără bani fără nimic. O amenința și în trecut că o dă afară am dovezi cu orice vă explic aici. După ce a dat-o afară din casă în următoarea zi mă sună cu număr necunoscut mama fetei - ( ești mulțumit sclavule am dat-o afară din casă) și mi-a închis brusc. Eu am ajutat-o pe fată de aici chiar dacă sunt plecat, i-am trimis bani să se poată descurca și unde să doarmă. După 3 zile în care ea a sesizat la poliție că fiica ei a dispărut m-au sunat ce de la poliție inclusiv doamna directoare de la protecția copilului am vorbit cu doamna directoare i-am spus unde este fata au luat-o au dus-o acasă. Cum a ajuns doamna directoare în oraș cu fata mama fetei le-a spus ca își ia mana de pe ea și ca o poate duce unde vor ca nu o interesează... Directoarea a explicat ca va lua și ceilalti 2 copii. După, mama fetei s-a răzgândit și a luat-o acasă.

Acum eu sunt vinovat zice mama fetei ca eu iam pus protecția copiilor pe cap face tot posibilul să mă bage la corupere de minori din cauză că iam arătat ficei ei cea mica poze cu ea pe public24. O învață să mintă doar sa ma bage în pușcărie. Fiica ei cu care sunt a spus tot adevărul cu ce se ocupă ce lucruri face maicăsa lea spus ca ea prefera la protecția copilului decât acasă. E bătută cu coada de la topor plus de asta de față cu mine a bătut-o în decembrie anul trecut.

Îmi spuneți vă rog ce pot face? Ar mai fi multe de spus..