avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate Fuves

Activitate Fuves

Nu mai am antecedente penale,am cooperat cu politia am si spus ca sunt dispus sa fac munca in folosul comunitatii.
Cate sanse asi avea sa primesc pedeaspsa cu amanare?
Buna Seara!
Am urmatoarea problema: pe data de 04,04,2022 am cundos masina personala,inainte de asta am consumat „droguri” mai exact metamfetamina cristalizata,dupa 2 ore ma oproste politia si m-a dus sus la spital la analize,analizele find pozitive,mi l-ea trimis la IML,de acolo mi-au ajuns in August,am fost sa dau declaratiie la politie,am fost acolo cand m au chemat,sunt supus sa fac munca si in folosul comunitatii,mi-am recunoscot fapta.si imi pare rau.
Tin sa mai mentionet ca nu mai am antecedente penale,si am varsta de 22 de ani.Oare am sansa sa primesc de la judecator o pedeapsa cu amanare ? sau la chestii de genul mi se anuleaza permisul?
Buna Ziua!
In 04.04.2022 am fost oprit de echipajul de Politie rutiera,tin sa mentionez ca am consumat inainte o parte mica din Metamfetamina cristalizata (ora 18:00) daca conteaza 4 liniute micute,si (m-au dus la spital la ora 22:00)Okei..dupa asta ma opreste politistul,imi pune alcoholtestul la care imi iese 0.Pe urma ma duce sus la spital la urina si sange si acolo mi-a iesit pozitiv Metamfetamina cristalizata.Intrebarea mea este urmatoarea,daca la analize imi iese o doza mica de metamfetamina am sansa sa imi primesc inapoi permisul? sau se face pe intelegere cu politistii?