avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate Danamicro3

Activitate Danamicro3

Bună ziua.Dar dacă una din surori ar renunta la partea ei de moștenire și ar ar rămâne doar tata și una din fiice.Poate face tata un contract de intretinere,acesta ar fi ca un contract de vânzare-cumpărare?Îmi cer scuze anticipat pentru atâtea întrebări.Multumesc anticipat pentru raspuns

Danamicro3 a scris:

Ar fi legal dacă am apărea amândouă ca moștenitoare ale celor doua imobile pentru ca apartamentul are valoare mult mai mare decit casa de la tara.Tata nu ar putea sa ne doneze partea lui din cele doua proprietăți ?Dacă nu ii plătim sulta ce se poate întâmpla?Scuze de deranj și mulțumesc mult

Ar fi legal dacă am apărea amândouă ca moștenitoare ale celor doua imobile pentru ca apartamentul are valoare mult mai mare decit casa de la tara.Tata nu ar putea sa ne doneze partea lui din cele doua proprietăți ?Dacă nu ii plătim sulta ce se poate întâmpla?Scuze de deranj și mulțumesc mult
Bună ziua.As dori și eu un răspuns. Sintem 2 surori ,mama a decedat în urma cu un an și jumătate .Părinții au 2 proprietăți un apartament de 2 camere și o casuta cu 2 camere la tara.Din afara căsătoriei tata mai are un copil .Am putea sa facem ceva cât încă trăiește tata sa trecem bunurile pe numele nostru ca sa nu vina la moștenire și cealaltă sora.Se poate sa dezbatem succesiunea pentru mama și sa ne facă tata noua act de donare .Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri