avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate pop aurora

Activitate pop aurora

Buna seara ! Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema pe care nu reusesc sa o rezolv, neavand cunostintele necesare, Locuiesc intr-un bloc la etajul 4. Deasupra mea locuieste o familie, care si-a montat o copertina din lemn pe balcon, Problema este ca eu mi-am zugravit si cam la o saptamana dupa aceea, a venit o ploaie puternica si in coltul din camera si pe tavanul din baie s-a cojit vopseaua si s-a crapat, apa intrand de la vecinul de deasupra, Banuiesc, ca el cum si-a batut stalpul in balcon ,cel care sustine copertina, balconul lui s-a crapat, s-au creat fisuri si pe acolo se infiltreaza apa si de acolo ajunge la mine. I-am adus la cunostinta situatia mea vecinului si mi -a spus ca o sa isi repare, Au trecut trei luni si eu tot cu tavanul scorojit stau pentru ca el imi spune ca nu a gasit un meserias serios, Am anuntat administratorul blocului si acesta mi-a zis sa imi rezolv cum stiu problema cu vecinul de deasupra. Va rog frumos, ajutati-ma cu un sfat, unde sa merg, la cine sa ma plang? Va multumesc anticipat !