avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate gregoir

Activitate gregoir

Răspuns la discuția Furt de banii de pe card
Nu am initiat-o eu.mi-au fost furati.deranjarea politiei a fost la solicitarea bcr care desi mi-au blocat cardul in mijloc de noapte observand operatiuni repetate cu datele cardului meu a blocat banii in contul meu dar a efectuat plata dupa o sapt desi au avut solicitarea mea de refuz plata.bcr a spus ca nu isi asuma nimic

tgeorgescu a scris:

Banii incasati automat de companii (firme) din contul dvs. pot fi stornati in aplicatia bancara pentru mobil. Cred ca intr-un termen de cateva luni de la efectuarea platii. Astea sunt operatii de rutina si nu trebuie sa deranjati Politia pentru ele.

Altfel, daca dvs. ati dat comanda pentru acea plata in aplicatia bancara, se considera vina proprie. Adica daca ati initiat dvs. acea plata prin aplicatia bancara.

Răspuns la discuția Furt de banii de pe card
mie mi s-au furat bani din cont ,am depus reclamatie la politie,refuz de plata si banca dupa o saptamana de la toate acestea a deblocat suma si a facut plata.adica bvcr desi stia ca e un furt nu mi-a returnat banii in cont ci a acceptat furtul si nu isi asuma in nici un fel frauda.