avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate Somebody87

Activitate Somebody87

I-am rugat dar ei sustin sus si tare ca eu trebuie sa ma duc la sibiu personal pentru ca asa cere legea.
Din data de 04.06.2008,de cand am incetat activitatea (prin demisie) la o societate care isi are sediul in Sibiu(eu sunt din Iasi) fac sesizari peste sesizari atat la acea societate cat si la ITM Sibiu prin care ii rog sa-mi trimita carnetul de munca la sucursala din iasi,unde am lucrat eu deoarece eu nu am posibilitate de deplasare si ei se tot invart in jurul Decretului 92/1976 art.4(2).
Am luat si am citit si eu acest decret dar nicaieri nu scria faptul ca acest carnet de munca trebuie neaparat sa fie inmanat titularului de catre cineva din cadrul departamentului de Resurse Umane.
Eu am mai lucrat la o societate care isi avea sediul in bucuresti dar cand am incetat activitatea la cea firma in nici un caz nu am fost obligata sa merg sute de km pt a recupera ceva ce imi apartine prin lege, ci mi-a fost trimis la sucursala din iasi unde mi-a fost "inmanat cu toate inscrierile la zi" de catre doamna contabila, sub semnatura.
Le-am explicat fffff clar ca nu ma pot deplasa dintr-un capat al tarii in celalalt pentru a intra in posesia carnetului de munca si le-am mai adus si la cunostinta faptul ca este o situatie urgenta deoarece imi trebuie la noul loc de munca dar...nimic ei o tin cu a lor....Daca imi vreau carnetul de munca n-am decat sa ma duc personal la Sibiu pt ca...asa spune Decretul 92/1976, art. 4(2).
Nu stiu ce as mai putea face...... Va rog sa ma ajutati