Am inceput de ceva vreme sa fac demersuri in obtinerea unei transparente in aceasta problema si sunt convins ca voi avea sorti de izbanda...
Multumesc pt. sustinere!
Ok, corect, dar ce te faci cand cei din conducerea asociatiei nu vor cu niciun pret sa faca public acest contract (motivul numai si numai ei il cunosc); in cazul asta ce-mi ramane de facut?! Sa-i instiintez pe alte cai, nu?
Multumesc amandurora pt. raspunsuri, dar inclin sa-i dau dreptate lui musac, mai ales ca personal nu incasez si nici nu intentionez sa incasez vreo suma/chirie lunara de la respectiva firma de publicitate. Principala mea problema ramane nesimtirea, nonsalanta unor presedinti de asociatie de a trece peste orice si oricine pt. a-si atinge scopul: obtinerea unui castigul rapid. Mai mult decat atat se pare ca la unele informatii care ar trebui conoscute de catre cei direct implicati si afectati se ajunge foarte, foarte greu, in sensul ca cei din comitet se fac ca ploua. In conditiile astea eu nu vad decat o singura cale, cea a instantei!
Buna ziua,
Avand in vedere faptul ca fatada unui bloc/peretii laterali ai acestuia constituie proprietate comuna si ca locatarii apartamentelor respective nu pot incheia contracte individuale cu firmele de publicitate, exista totusi vreo posibilitate de a intenta proces asociatiei pe motivul deteriorarii peretelui exterior/interior al apartamentului, tocmai din cauza instalarii unui astfel de mesh? Mentionez ca exista contract cu firma de publicitate, aprobat in aceleasi conditii, cu 51% din voturi.
Va multumesc in avans si astept raspunsul d-voastra!