avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate valentinmocanu

Activitate valentinmocanu

Buna ziua daca nu esti mostenitor pe un imobil si esti mostenitor doar pe jumatate poti investi adica renovarea totala ai imobilului. Va multumesc
Buna ziua ca sa intelegeti fratele meu a murit si santem 3 mostenitori mama eu si o sora am fost chemat la notar verbal de catre soara mea sa vin sa semnez numai pentru locul de veci ca sa ai revina mamei si aici nu ma lamuresc daca pe actul de mostenire sant tercute aceste 2 lucruri locul de veci si apartamentul odata ce semnez numai beneficiez de nimic .O zi buna
Buna ziua ca sa intelegeti fratele meu a murit si santem 3 mostenitori mama eu si o sora am fost chemat la notar verbal de catre soara mea sa vin sa semnez numai pentru locul de veci ca sa ai revina mamei si aici nu ma lamuresc daca pe actul de mostenire sant tercute aceste 2 lucruri locul de veci si apartamentul odata ce semnez numai beneficiez de nimic .O zi buna
Buna ziua vin cu o intrebare la dumneavostra daca pe un act de mostenire sant trecute un apartament si locul de veci se poate semana separat la notar numai pentru locul de veci sa revina unei persoane dintre mostenitori sau daca sau daca cine semneza pierde dreptul la mostenire si pentru apartament .Va multumesc