avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Activitate Lex2

Activitate Lex2

Va multumesc tare mult!
Din fericire, este dezmembrat si intabulat (pe numele dezvoltatorului, bineinteles)

Si da, din oficiu ma refeream daca interventia mea ar fi sau nu necesara, dar m ati lamurit!

Multumesc mult!
Promisiune bilaterala de v-c

Buna ziua,

In speranta ca imi puteti da un raspuns,

In anul 2022 am semnat o promisiune bilat. De v-c cu un dezvoltator, din cauza intarzierilor din partea lui, acte aditionale de prelungire au fost semnate.

Am luat decizia sa notam (care este in curs la cadastrui) Cf aceasta promisiune, zilele acestea, insa in luna august 2024, pe cf s a notat un sechestru asigurator de carte Anaf, deoarece acestia au de recuperat niste creante de la dezvoltator.

Acesta spune ca vor fi rezolvate aceste probleme, mergem pe buna credinta.

Intrebarile sunt:
Cand promisunea va aparea notata in CF, ar putea pune vreo piedica dezvoltatorului de a rdica sechestrul?

Notarea promisiunii se radiaza din oficiu in momentul in care facem contractul de vanzare cumparare sau trebuie radiata de catre noi anterior semnarii CvC ului?

Apreciez timpul dvs!
Multumesc
Buna ziua

Fratele meu este cetatean roman si american, locuieste in SUA si a venit in vacanta, iar cartea de identitate romaneasca este expirata din 2021.

Imi puteti spune, va rog daca isi poate face reface C.I cu domiciliul din C.I expirat (la care este proprietar)?
Sau ii trebuie C.I provizorie cu resedinta?

Ps: Inca mai are si pasaportul romanesc valabil

Multumesc