avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate Cumparator22

Activitate Cumparator22

Multumesc mult.
Multumesc pentru raspuns si link - totusi nu imi este clar daca trebuie sau nu. Hotararea nr. 571 din 10 august 2016 spune in Anexa 2 "II. Clădire monofuncțională sau spațiu amenajat în clădire cu funcțiuni mixte, având destinația de: h) parcaj, cu peste 10 autoturisme;" Un bloc cu parcare la demisol este o cladire cu functii mixte si cu parcaj peste 10 autoturisme, deci se cere? Blocul vecin are si spatiu comercial la parter, dar cu suprafata mice (gen minimarket).
Buna ziua, este necesara emiterea autorizatiei ISU pentru a doua blocuri de 7 etaje nemansardat, care au parcare comuna la demisol care are 52 locuri de parcare? Mentionez ca parcarea este aerisita natural, fiind lasati peretii mai mici de un metru pe o parte, iar pe latura opusa prin guri de aerisire. Imi puteti da va rog si proiectul de lege care detaliaza criteriile pentru parcari subterane? Multumesc
Răspuns la discuția Drum access pompieri bloc
Multumesc frumos
Drum access pompieri bloc
Pe cate laturi ale blocului prevede legea ca este nevoie de drum de access pentru pompieri la un bloc de 7 etaje? Daca este doar pe o latura este suficient? Ce se petrece in cazul unui incendiu pe latura opusa, unde nu exista access al masinii, ci doar pietonal?