avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate babu588

Activitate babu588

Buna,
Sunt o tanara de 22 de ani si am fost implicata intrun accident rutier in data de 23/05/2008. Ma aflam intr-o zona cu doua benzi pe sens si eu doream sa trec de pe banda 1 pe banda 2. M-am asigurat am vazut ca nu vine nimeni din spate am inceput sa semnalizez si cand am virat putin am simtit o bubuitura foarte puternica. cand am coborat din masina am constat ca un alt autovehicul a intrat in mine de pe banda pe care vroiam sa intru eu. Martora din masina din spatele a declarat ca cealalta masina a venit de pe contrasens si asa a intrat in mine intr-o fractiune de secunda dar politia din pacate nici nu a vrut sa o bage in seama. Doamna care se afla in cealalta masina pe scaunul din dreapta a fost lovita in fata de airbag si a primit de la medicina legala 12 zile de ingrijiri medicale. Si apoi dansa a facut plangere la politie ca sa-mi faca dosar penal pentru acele 12 zile de ingrijiri. Desi eu le-am dat asigurarea ei si sotului ei care conducea masina cealalta, nu si-au retras inca plangerea sustinand ca nu isi retrag plangerea pana nu le platesc si onorariul de avocat de 1000 euro care l-au angajat ei sa-i reprezinte doar la politie pentru ca nu s-a ajuns in instanta. Eu nu sunt sigura ca daca le dau acei bani isi vor retrage plangerea pentru ca si inainte sa le dau asigurarea au spus ca isi retrag plangerea dupa ce le dau asigurarea si mi-e frica de ei, pentru ca eu nu le-am spus sa-i angajeze avocat,eu nici macar nu am avut. Vroiam sa va intreb ce mi se poate intampla pentru acele 12 zile de ingrijiri medicale in caz ca nu vor sa-si retraga plangerea, mi se face dosar penal??? Si as mai dori sa stiu daca onorariul de avocat nu se plateste de catre firma de asigurari? Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc frumos!!!