avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate dani cristi

Activitate dani cristi

Răspuns la discuția Declaratie politie
eu reclam ceva, dupa ce am facut reclamatia m-a chemat sa dau declaratie si am cerut o copie.
Răspuns la discuția Declaratie politie
atunci pot sa rup declaratia?
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Daca dau o declaratie la politie si cer o copie dupa aceea declaratie si mi se refuza pot sa rup declaratia si sa vin eu cu declaratie scrisa alta data?
Am fost victima unui accident rutier, m-a lovit pe trecerea de pietoni, eram cu cainele meu, cainele mi l-a lovit in cap, sper sa nu aiba ceva si pe mine m-a sters, am apelat 112, pt ca a oprit mai departe si sustinea ca nu m-a lovit, dupa care a plecat. In urma apelului mei a venit un echipaj de politie dar nu de la rutiera si m-a intrebat unde s-a intamplat le-am spus ca pe trecerea de pietoni si m-au intrebat unde ii cine m-a lovit si le-am spus ca nu stiu dat le-am spus nr de masina. Dupa ce mi-am dus cainele acasa m-am dus la urgenta ca aveam dureri la picior, de la urgenta a chemat ortopedul si mi-a facut o radiografie, la radiografie nu s-a vazut nimic, dar ortopedul mi-a scris pe foaia de consultatie se recomanda CT gamba, dar cei din urgenta mi-au spus sa merg la medicul de familie si medicul de familie sa imi dea trimitere la specialist si specialistul (ortopedul) sa ma trimita la CT. O ADEVARATA NEBUNIE. Pana acum nu am avut timp sa merg la politie , accidentul s-a intamplat pe 4.04.2023.. In cat timp trebuie sa mergi la politie?
Buna seara, daca esti victima unui accident rutier (pieton) in cat timp trebuie sa mergi la politie, daca dupa accident ai apelat 112?