avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate B06D4N

Activitate B06D4N

Răspuns la discuția Registre avocati
Greu mai merg lucrurile, plus oamenii care iti "zambesc" la Finante, azi la o imprimerie am dat comanda la chiantier si facturier, acolo alta belea, nu stiau ce sa treaca la antet, plus ca a trecut numele cabinetului, un cont bancar care il aveam pe persoana fizica, mobil, iar apoi ziceau ca le trebuie un cod de autorizatie de la Finanante, eu le-am zis ca am doar CIF-ul asa ca au ramas cu Decizia pe care o am de la Barou sa o treaca in locul codului de autorizatie sau numar, nu mai stiu nici eu, si astea mai dureaza 10 zile. Deci 15 zile sa astepti CIF-ul plus inca 10 zile chitantele, deci e mult de asteptat, dar pana una alta nu se sta :) Asa, ca sa scap mai repede la Registrul Inventar si Registrul Jurnal Incasari si Plati unde voi scrie de la 1-100 Nr. pagina la Unitatea pot pune stampila rotunda de la cabinet? sau voi scrie de mana Cabinet de avocat nume prenume?
Răspuns la discuția Registre avocati
In sfarsit mi-am luat si eu Codul Fiscal, tot de la Finante am cumparat registru jurnal încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b)
si registru inventar (cod 14-1-2/a), urmeaza sa le duc la inregistrare acuma, nu am vrut in aceeasi zi ca sunt din alt oras asa ca acuma pot face de acasa. In plus mi-am mai luat de la Barou Contract de asistență juridică și
Împuternicire avocațială. Mai am de luat registru unic de control, facturier si chitantier, acuma mai am de imprimat
REGISTRU DE ÎNREGISTRARE a actelor juridice atestate de avocat conform articolului 3 din Legea nr. 51/1995 tabel facut in Word, stie cineva la subsol ce se trece? Stiam ca numarul paginii, daca mai stie cineva ce mai trebuie va rog sa imi spuneti. Mai intreb si eu de luni la Finante cum se snuruieste si stampileaza acest registru de inregistrare, iar in rest mai vedem.

O zi buna!

Răspuns la discuția Registre avocati
Va multumesc pentru raspuns, acuma astept acel cod fiscal, inca o nelamurire mai am si anume aceste registre le pot procura de la orice Administratie Financiara din tara sau doar de acolo de unde iau si codul fiscal? Eu am sediul central intr-un oras si secundar in altul.
Am inteles ca ne trebuie registre gen:
- Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b);
- Un registru inventar (cod 14-1-2/a)
Daca stie cineva de unde le pot procura pentru ca am fost pe langa Finante Galati si aveau fara cod, iar in restul orasului nu aveau decat pentru firme.

La fel si chitantierele, au si ele un regim special? Stiu doar ca le pot comanda numai dupa ce primesc Codul Fiscal.