avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate cristeapalin

Activitate cristeapalin

Probleme firma.
A expirat sediul social si pentru prelungirea lui a trebuit sa astept cam 1 luna ca sa isi faca Oficiul Registrului Comertului treaba.
Au achizitionat un program nou pe care au platit 40 mil euro si care nu functioneaza. Mai mult ... acum nu se mai rezolva cererile pe loc . Dosarul se scaneaza si se trimite pe server. Serverul il distribuie in tara ... pe te miri unde.
Problema pe care o am este ca, ANAF mi a trecut firma in inactivitate (am avut termen de 2 saptamani de la data expirarii sediului social)
Eu am depus actele pentru prelungire la 2-3 zile dupa ce am primit notificarea de la ANAF...
Credeti ca am vreo sansa daca ii dau in judecata?
Pentru ca firma in inactivitate inseamna ca nu mai pot factura (daca facturez primesc amenda) si asta inseamna prejudicii importante. Am pierdut 1 contract deja cu o valoare substantiala pentru ca am facut o factura fara sa stiu ca firma e in inactivitate. Clientul, fiind nou, a renuntat la contract.
Un administrator de ONG are voie sa primeasca donatii in contul propriu de persoana fizica, spunand ca ulterior le va trimite acestui ONG?
Pot cere unui ONG sa publice lista cu persoanele/firmele care au donat? E informatie publica? Adica sunt obligati sa puna la dispozitie lista cu donatori?
Exista vreo lege care sa te impiedice sa vinzi un serviciu basic la pret de serviciu premium?
In speta: telegondola si telecabina de la Sinaia.
Telegondola este premium. Are capacitatea de 1500 de pers/ora
Telecabina este basic - capacitate 300 de persoane pe ora.
Ambele au acelasi tarif si sunt administrate de aceiasi firma.
Acum cateva luni am primit o poprire pe cont din cauza unor amenzi de rovigneta din 2011 pentru o masina pe care o radiasem de la fisc in 2010.
Am facut contestatie (ieri am avut termen) si am prezentat dovezile.
In momentul in care am facut contestatia si mi s-a dat numar de dosar am notificat si executorul sa suspende poprirea, dar acest lucru nu s-a intamplat.
Pot actiona in judecata executorul judecatoresc?