avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate katalin1984

Activitate katalin1984

Aveti dreptate si multumesc pentru lamuriri.
Pana una alta ea refuza sa respecte programul de vizita impus de instanta prin ordonanta presedintiala......
Este a 2-a zi ieri in care nu a fost la domiciliu cu copilul pentru a-l putea prelua sa ma joc cu el in parc si sa pot interactiona doar eu cu el.

Din pacate nu am ce face.

De fiecare data cand pleaca copilul face cu mana la parinte, mama sau tata.
Dar cea mai buna solutie este apelul la calm, de aceea eu voi aborda solutia pasnica, si anume sa ma bucur in timpul meu dedicat cu copilul si sa evit prezenta ei, chiar daca ma filmeaza sau ne sicaneaza in public etc.
Nu am vazut mesajul dvs, de ieri, imi pare rau. Dar va dau dreptate, si confirm ca este o persoana agresiva si care intimideaza si provoaca prin atitudine,
Situatia este ca ea ma filmeaza iar eu filmez ca raspuns, consecinta a actiunii ei , pentru a ma apara ca si probe in instanta , nimic mai mult.
Eu nu am inceput povestea cu filmatul, ea a facut o....
Doar ca eu nu pot sa ma las filmat in public fara acordul meu si sa stau cu un cameraman dupa mine fara ca eu sa ma bucur de relatia cu copilul , oferita de instanta.
E stanjenitor, nu e viata asta , intelegeti ce zic ?

Interventie moderator: vă rog să nu mai citați mesajele, apăsați butonul Răspunde, nu Citează. Mulțumesc.
Aveti dreptate, de acest lucru imi este frica, si anume ca va trunchia inregistrarile si instanta va incuviinta probele ei asa cum sunt si nu inregistrarile complete.....

Este complicat sa iau pe cineva cu mine, dar o las sa inregistreze si o sa ies doar in public si voi inregistra si eu , din pacate nu am e ales :(
Este problematica doamna in cauza....

Va multumesc tare mult :)
Suna foarte bine solutia dvs. , exact asta doream.

Zi frumoasa !

Alexandru Surcel a scris:

Eu i-aș mulțumi că documentează relația mea cu copilul și aș ruga-o să-mi trimită și mie filmările. Faptul că astfel ați reacționa cu totul altfel decât se așteaptă ar putea s-o facă să renunțe la acest mod de a șicana. Nu mai e nicio bucurie dacă victimei îi place.

Ati spus foarte bine. Doamna m-a indepartat de copil timp de 5 luni , pana cand in instanta am obtinut program de viata cu minorul, fiind dreptul meu. Mereu m-a conditionat sa vad copilul cand a vrut ea, unde a vrut ea , ptr cat timp a vrut ea si niciodata copilul singur cu mine.
Dupa sentinta instantei , am fost la ea acasa ca sa ma bucur de dreptul meu, iar ea a inceput sa ma inregistreze doar ca sa ma intimideze si sa ma sicaneze. Mereu lua copiulul in brate, se facea ca se duce sa l culce sau sa i dea de mancare , mereu intervenea intre mine si el. Sicane doar ca sa imi faca rau .....
Cand m-am dus sa iau copilul la mine acasa in weekend, a venit cu mama ei si a inceput sa ma filmeze in timp ce incercam sa urc copilul in masina, care nu voia in scaunul auto si plangea, si ma ameninta ca l chinui si ca ii fac rau ( stiti foarte bine ca unii copii mai plang cand nu vor ceva ). Si ca sa nu risc altele si fara sa fiu ajutat de ea, a trebuit sa plec cu metroul cu copilul , in timp ce dormea el pe mine, pe o distanta de aproximativ 50 de minute.... asta ptr ca a refuzat sa imi dea caruciorul copilului pe care l-am cumparat eu in timpul casatoriei ..... ca sa intelegeti ce fel de om e.....
Deci sicane si intimidari cu scopul ca sa ce ? Ca sa afecteze copilul......

Deci cam asta e situatia,

De aceea va intrebam :

Ea are voie sa ma filmeze avand in vedere ca ne pune intr o presiune prin sicanele si provocarile pe care le face , dar eu neputand sa filmez pe motiv ca ii violez viata privata ?
De asemenea , in spatiul public procedeaza la fel., are voie sa ma filmeze fara acordul meu explicit ? Sau exista vreun motiv ptr care ar avea acest drept fara consimtamantul meu ?
Ati mai intalnit asemenea situatii ? Va rog sa ma ajutati cu un sfat

Nu ati inteles contextul din pacate. Dar apreciez efortul de a raspunde. Mersi
Cred ca aici aveti dreptate, doar ca ea cauta nod in papura si ma filmeaza mai peste tot fara ca sa imi zica cu gandul ca scoate probe ptr la proces ca sa escaladeze conflictul si sa inventeze lucruri. Filmuletele pot fi editate si apoi probate.......nu le verifica nimeni
Am filmat si eu in spațiul ei privat, domiciliul copilului, si m-a amenințat cu politia si m-a pus sa șterg înregistrările ca sa nu cheme politia pe motiv de încălcare a vieții private, dar ea putea sa mă filmeze fara acorduil meu . Apoi in spațiul public m-a amenințat ca o hartuiesc , eu filmând copilul si nu pe ea.......
Are ce sa faca dpdv politie ? nu incurca cumva lucrurile aparand si politia si ea fiind cu copilul ?
Buna ziua,

Am primit in instanta, prin ordonanta presedintiala, program de relatii cu minorul , insa cand ma duc la domiciliul mamei si al lui, sunt filmat de catre mama. Ea are voie sa ma filmeze avand in vedere ca ne pune intr o presiune prin sicanele si provocarile pe care le face , dar eu neputand sa filmez pe motiv ca ii violez viata privata ?
De asemenea , in spatiul public procedeaza la fel., are voie sa ma filmeze fara acordul meu explicit ? Sau exista vreun motiv ptr care ar avea acest drept fara consimtamantul meu ?
Ati mai intalnit asemenea situatii ? Va rog sa ma ajutati cu un sfat

Multumesc