contractul a fost incheiat pe per. de 15 ani. obligatiile mele: platirea redeventei, intretinerea imobilului; ale primariei: sa nu intervina in activitatea mea, sa nu modfice unilateral contractul decit cu notificare si in cazurile prevazute in contract (interes local sau national).TERMENI DE REZILIERE:neplata redeventei, nerespectarea clauzelor contractuale, schimbarea destinatiei, diparitia concesionarului sau a bunului ce face obiectul contractului.
locuita medicului (denumita asa pe planul cladirii, dealtfel improprie locuitului) citez din contract: " obiectul contractului de concesiune il reprezinta exploatarea spatiului in care functioneaza CMI... format din 3 incaperi + hol acces in suprafata de 56mp si un spatiu de locuit in suprafata de 77 mp conform schitei spatiului ce se va constitui anexa nr 1 la contract"
sunt medic de familie intr-o comuna. am un contract de concesiune (unic) pt cabinetul propriu-zis cit si pentru un spatiu cu titlul de "locuinta medicului". recent, primaria a impartit spatiul cu destinatie de locuinta in 2 si l-a concesionat la alti 2 fara sa-mi rezilieze sau schimbe contractul. motivatia lor a fost ca spatiile cu destinatie ne-medicala nu se concesioneaza si ca atare au voie sa faca acest lucru.
intrebari: contractul meu (incheiat acum 1 an) este valabil? a fost vreodata valabil? este legal ce au facut cei de la primarie?